Με θεατρική παράσταση και χορωδιακά τραγούδια η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

Την παιδική χαρά και την αυθόρμητη αγάπη των μικρών ενάντια στην σκληρότητα και την τυπολατρία των μεγάλων θύμισε σε όλους μας η χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση του σχολείου μας. “Ελευθερώστε τον Άη Βασίλη” ζήτησαν επίμονα τραγουδώντας τα παιδιά της Β τάξης του σχολείου μας, που με πολύ κέφι και ενθουσιασμό παρουσίασαν μία εκπληκτική θεατρική παράσταση στο αμφιθέατρο του σχολείου. Την κοπιώδη προετοιμασία τη παράστασης είχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κα Ράπτη Δήμητρα, φιλόλογος, κα Βασιλείου Ιωάννα, φιλόλογος και η κα Συγκούνα Ευαγγελία, καθηγήτρια Πληροφορικής.

Το δεύτερο μέρος της γιορτής μάς γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όμορφα τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου μας υπό τη διεύθυνση του κ. Κοντουρά Δημήτριου, φυσικού, που συνόδευσε με την κιθάρα του τους μαθητές μας.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ τάξης ετοίμασαν ένα όμορφο bazaar με δικές τους χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και στολίδια τα οποία εξέθεσαν στο σχολείο αλλά και μετέφεραν μαζί τους για  κάθε ενδιαφερόμενο στα κάλαντα που είπαν στους κατοίκους του Κουτσελιού.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μας γλύκανε στο τέλος με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και χυμούς και μοίρασε σε καθέναν από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου από ένα όμορφο γούρι.

Τις προηγούμενες μέρες τα τζάμια του σχολείου μας γέμισαν με αστέρια, έλατα και πλούσιο χριστουγεννιάτικο στολισμό που έφτιαξαν οι μαθητές μας με την καθοδήγηση της εικαστικού του σχολείου μας, κας Βουργαρίδη Δήμητρας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι μαθητές της Γ τάξης έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στις γειτονιές του Κουτσελιού. Με πολλές ευχές και χαμόγελα εκπαιδευτικοί και μαθητές  δώσαμε ραντεβού για τη νέα χρονιά, το 2024, με την υπόσχεση να συνεργαστούμε για νέες δημιουργικές δράσεις.

Αφήστε μια απάντηση